fbpx

 Over Ons

Ons doel is om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn door het uitvoeren van een volledig onafhankelijke bouwkundige keuring. De staat van de woning zal door middel van onze bouwkundige keuring inzichtelijk worden.

Uitgevoerde Keuringen

Jaar Actief

%

Tevreden klanten

WoonKeur, Uw Bouwkundige Specialist!

Bij de aan- of verkoop van een bestaande woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak – Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Een overzicht van de onderdelen welke gekeurd worden inzichtelijk gemaakt.

Bij ons bent u verzekerd van een deskundige en kwalitatief goede inspectie. Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de ‘Nationale Hypotheek Garantie (NHG)’, stichting WEW (SWEW), Stichting Waarborgfonds Eigen Woning en erkend door alle financiële geldverstrekkers. Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

Direct een Afspraak Maken? Bel Ons Direct Via 085 13 04 920!

Direct Een Afspraak Maken?

Bel Ons Via 085 13 04 920!